Kurs i nedskjæring av vilt

Dato:
14
.
02
.
2025
Klokka:
10:00
Stad:

Dato: 14 - 15 februar 2025, kl. 10:00 - 16:30

Stad: "Heilt vilt"/Helge Pedersen, Kvitebjørnvegen 12, 4230 Sand

Bli med på praktisk kurs i nedskjæring av vilt for å læra meir om kjøttkvalitet, utnyttelsesgrad, mørning, pakkemetodar, emballering og lagring for vidaresal/-foredling.

Kurset er eit samarbeid mellom Nofima og Næringshagen i Ryfylke. Les meir og meld deg på her: https://nofima.no/arrangementer/nedskjaering-vilt-utnyttelse-av-ulike-stykningsdeler/

Bindande påmelding innan 31. januar 2025.

Ta kontakt for meir info og påmelding

Kontakt

Portrettbilde
Marit Larsen
Prosjektleiar / Forretningsutviklar
marit@nhryfylke.no
906 84 861

Teneste

No items found.

Aktuelt

No items found.

Prosjekt

No items found.

Andre kurs og arrangement

Design og utvikling: Omega 365 Design
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meir informasjon.