Deg som foredlar og vidareutviklar eksisterande og nye lokalproduserte råvarer for kommersielt sal. Det kan vera i butikk, eige utsal og/eller til serveringsmarknaden.
Nofima kan tilby moglegheiter for hjelp i utviklingsprosessen. Dette kan vera matfaglig mentor, kurs og nettverk.
Det blir god tid til drøs med kvarandre og arrangørar.
Samlinga blir holdt på Jøsneset aktivitetshus (tidlegare Jøsneset skule) på Skiftun i Hjelmeland.
Servering av lokal mat -og drikke, før me tek eitt gardsbesøk hjå «Buhagen» til Silje og Jostein. Det er 5 minutt gange frå aktivitetshuset. Les meir på buhagen-kultur.no
Deltakaravgift: kr 250 pr. pers som blir betalt ved påmelding. Klikk her for påmelding.
Seminaret er eit samarbeid mellom Næringshagen i Ryfylke, Hjelmeland kommune, Rogaland fylkeskommune, NOFIMA og Lokalmat Sør.
Kompetansenettverket for lokalmat er ein del av "utviklingsprogram for landsbruks- og reindriftsbasert vekst og verdiskaping", og blir koordinert via fylkeskommunen. Nettverket bidreg til matfagleg rettleiing gjennom mellom anna besøk, kurs og fagsamlingar. Les meir her.